Zařízení & příslušenství
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portie
Suroviny
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
415.6 mg
Protein
20.2 g
Kalorie
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Tuk
20.3 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
7.4 g
Sacharidy
68.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Žádné hodnocení
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Žádné hodnocení
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Stoofpotje van Aubrac
17hod. 30min.
Vegan jus
40min.
Aardappelpuree en merguez
Žádné hodnocení
Tajine van lam met abrikozen en honing
1hod. 30min.
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1hod. 40min.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Žádné hodnocení
Rode Bieten Quiche met Feta
1hod. 20min.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min.