Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portie

Suroviny

  • Scamorza in stukken gesneden (2 cm)
    70 g
    70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)
  • pecorino in stukken gesneden (2 cm)
    70 g
  • ui gehalveerd
    80 g
  • selder in stukken gesneden
    60 g
  • wortelen in stukken gesneden
    60 g
  • olie
    40 g
  • kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)
    270 g
  • water
    1000 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • kaneel, gemalen
    1 tl
  • witte peper, gemalen
    1 tl
  • lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 415.6 mg
Protein 20.2 g
Kalorie 2236.8 kJ / 534.6 kcal
Tuk 20.3 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 7.4 g
Sacharidy 68.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...