Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portie

Suroviny

  • witte wijn
    50 g
  • kippenborst filets, zonder vel
    4
  • mortadella
    4 sneetjes
  • Fontina kaas
    4 sneetjes
  • asperges, groen in tweeën gesneden
    8 stengels
    12 verse sperziebonen
  • uien gehalveerd
    100 g
  • verse champignons gehalveerd
    200 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    50 g
  • olie om te bakken
  • kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • water
    1000 g
  • zout plus extra voor kruiden
    ¾ theelepel
  • peper, gemalen plus extra voor kruiden
    ¾ theelepel
  • pasta, droog Type tubetti rigatoni
    300 g
  • peterselie, vers gehakt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 948 mg
Protein 60.3 g
Kalorie 3172.3 kJ / 758.2 kcal
Tuk 27.4 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 63.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...