
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gram extra vergine olijfolie
- 200 - 250 gram varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)
- 60 gram witte wijn
- 20 gram olijfolie
- 75 gram ui in stukjes (2-3 cm)
- ½ - 1 teentje knoflook
- 40 gram rode paprika in stukjes (2-3 cm)
- 40 gram groene paprika in stukjes (2-3 cm)
- ½ - 1 volle theelepel paprikapoeder
- ½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 150 gram witte kortkorrelige rijst
- 200 gram water
- ½ theelepel zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 741 kcal / 3102 kJ
- Protein
- 30.6 g
- Tuk
- 34.9 g
- Sacharidy
- 68.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1442.2 mg
Alternativní recepty
Kip katsu curry met rijst
1hod. 40min
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
Italiaanse brunch
1hod. 30min
Scandinavische brunch
Žádné hodnocení
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1hod. 5min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Spaghetti carbonara
30min
Gebakken buns
Žádné hodnocení