Zařízení & příslušenství
Béarnaisesaus
Příprava 5min.
Celkový 20min.
8 portie
Suroviny
-
dragon, vers4 - 5 takjes
-
sjalotten80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, gemalen2 snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 portie
Sodík
1272 mg
Protein
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tuk
195 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
104 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3hod.
Cider-Kipstoofpot
Žádné hodnocení
Chocolade-Sinaasappel Posset
5hod. 40min.
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Žádné hodnocení
Hollandaise saus
Žádné hodnocení
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met pompoen
Žádné hodnocení
Lams- en Quinoastoofpot
Žádné hodnocení
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Žádné hodnocení
Mosselen Marinière
Žádné hodnocení