Vleesspiesjes met Rijst in Saus

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 45min.
6 portie

Suroviny

  • witte wijn
    50 g
  • spek, elk soort
    12 sneetje
  • uien in stukken gesneden (4 cm)
    300 g
  • rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)
    300 g
  • teentjes knoflook
    2
  • varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)
    450 g
  • olie om te bakken
  • gehakte tomaten, uit blik
    250 g
  • honing
    15 g
  • vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • water
    850 g
  • zoete paprikapoeder
    1 volle tl
  • komijn, gemalen
    1 tl
  • peper, gemalen
    ¾ tl
  • basmati rijst
    250 g
  • peterselie, vers gehakt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1221.5 mg
Protein 28.3 g
Kalorie 2419.8 kJ / 578.3 kcal
Tuk 29.3 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 47.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...