Zařízení & příslušenství
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portie
Suroviny
Champignonsaus
-
peterselie, vers alleen bladeren20 g
-
uien gehalveerd120 g
-
olie20 g
-
400 g verse champignons, gesnedenpaddenstoel, bruin, vers gesneden400 g
-
water100 g
-
zure room200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagravy (vleesjus)40 g
-
citroensap1 tl
-
zout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen3 snuifje
-
olie om te bakken2 el
-
varkenshaasje600 - 800 g
-
witte langkorrelige rijst350 g
Varkensfilet en montage
-
water650 g
-
olie1 eetlepel
-
zout plus extra voor kruiden1 ½ theelepel
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1416.3 mg
Protein
47.6 g
Kalorie
4067.1 kJ /
972.1 kcal
Tuk
50.8 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
21.8 g
Sacharidy
81.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Speltbrood
Žádné hodnocení
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Žádné hodnocení
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Žádné hodnocení
Peren op Sinaasappelsiroop
Žádné hodnocení
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Žádné hodnocení
Stoofpotje van Aubrac
17hod. 30min.
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min.
Spaghetti carbonara
30min.
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Mosselen Marinière
Žádné hodnocení
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Žádné hodnocení
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30hod.