Risotto zafferano e salsiccia

4.2 13 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di salsiccia fresca tipo luganega, a pezzi (1 cm)
    300 g
  • di scalogno a pezzi
    40 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino rosso
    60 g
  • di acqua calda (non bollente)
    740 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di burro
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 759.8 kcal / 3179 kJ
Protein 25.6 g
Tuk 43.5 g
Sacharidy 65.5 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 14.2 g
Sodík 1277 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se Vám také líbit...