Risotto alla crema di spinaci

Risotto alla crema di spinaci

4.5 382 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di scalogno in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di foglie di spinaci freschi lavate
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di riso Carnaroli (tempo cottura 17 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 170.5 mg
Protein 13.4 g
Kalorie 1804.3 kJ / 431.2 kcal
Tuk 13.2 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...