Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di foglie di spinaci freschi lavate
- 1 pizzico di sale
- 320 g di riso Carnaroli (tempo cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 750 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1804.3 kJ / 431.2 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 170.5 mg
Alternativní recepty
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto burrata e piselli
40 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto ricotta e spinaci
30 min
Risotto zucca e salsiccia
40 min