Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Condimento
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
Polpo e patate
- 400 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, interi
- 700 g di polpo fresco
- 350 g di patate, pelate e a tocchetti (3 cm)
- sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1126.3 kJ / 269.3 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 796.4 mg
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1h 30min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Bucatini con le canocchie
35 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 Min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min