Asparagi con patate novelle e salsa olandese allo yogurt

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 porzioni

Suroviny

Asparagi e patate
  • 850 g di acqua
  • 900 - 1100 g di patate novelle (vedi consiglio)
  • 2000 g di asparagi bianchi peso lordo (vedi consiglio)
  • 2 pizzichi di sale
  • 250 g di burro
  • 300 g di yogurt greco
  • 3 uova
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero
  • 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
  • 10 g di senape
  • 10 g di succo di limone

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8.7 g
Kalorie 739.2 kJ / 176.7 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 8.8 g
Sacharidy 38.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...