Zařízení & příslušenství
印尼白萝卜丝牛肉汤
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
白萝卜 去皮,切成适合进料管的块1000 克
-
牛肉高汤块1 个
-
盐1 茶匙
-
水1600 克
-
八角2 个
-
肉桂棒1 支
-
新鲜姜 切片20 克
-
菲力牛排 切成薄片(约1-2毫米)300 克
-
新鲜芫荽 切碎10 克
-
青葱 切葱花10 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
青柠 切成四份1 个
-
新鲜绿豆芽100 克
-
辣椒糊 (volitelně) (叁峇辣酱)(参考贴士)1 - 2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1076.5 mg
Protein
9.6 g
Kalorie
652.7 kJ /
156 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
16.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋团团转
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní