
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 白萝卜 ,去皮,切成适合进料管的块
- 1 个 牛肉高汤块
- 1 茶匙 盐
- 1600 克 水
- 2 个 八角
- 1 支 肉桂棒
- 20 克 新鲜姜 ,切片
- 300 克 菲力牛排 ,切成薄片(约1-2毫米)
- 10 克 新鲜芫荽 ,切碎
- 10 克 青葱 ,切葱花
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1 个 青柠 ,切成四份
- 100 克 新鲜绿豆芽
- 1 - 2 茶匙 辣椒糊 (叁峇辣酱)(参考贴士) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 156 kcal / 652.7 kJ
- Protein
- 9.6 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 1076.5 mg