Sautéing Onions and Garlic

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 portion

Suroviny

  • vegetable oil (see Variation)
    30 g
    30 g extra virgin olive oil, (see Variation)
  • onion cut in wedges
    200 g
    200 g red onion, cut in wedges
  • garlic cloves halved
    2 - 3

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 9.3 mg
Protein 2.7 g
Kalorie 1457.2 kJ / 348.3 kcal
Tuk 30.2 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 21.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...