Kompatibilní verze
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g shallots, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
nebo 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
nebo 20 g sherry vinegar - 50 g port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Boiled eggs
20 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Apple cake
1 Std.
Cod with citrus butter
50 Min