Kompatibilní verze
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g shallots, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
nebo 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
nebo 20 g sherry vinegar - 50 g port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Steamed rice
25 Min
Tuna mousse
10 Min
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Pork Trotter Jelly
8h
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Salmon tartare
10 Min
Yoghurt cake
1h 40min
Bloody Mary Soup
25 Min
Trout with hollandaise sauce
50min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min