Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
TM5 TM6

Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans

4.0 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g shallots, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
  • 60 g Seville orange marmalade
    nebo 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice
  • 1 pinch fresh thyme leaves
  • 20 g olive oil
  • 20 g balsamic vinegar
    nebo 20 g sherry vinegar
  • 50 g port wine
  • 550 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
  • 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
  • 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
  • ½ tsp ground sweet paprika
  • 30 g butter
  • 120 g milk
  • 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3136 kJ / 750 kcal
Protein
43 g
Sacharidy
60 g
Tuk
33 g
Vláknina
4.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty