Kompatibilní verze
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g shallots, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
nebo 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
nebo 20 g sherry vinegar - 50 g port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Creamy mushroom soup
20 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Hollandaise sauce
15 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Žádné hodnocení
Apple cake
1 Std.
Potato cakes
45 Min
Hollandaise sauce
15 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Versatile smooth soup
45 Min