Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.3 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • water divided
    955 g
  • lemon juice plus 1 tbsp to drizzle
    30 g
  • butter, unsalted in pieces
    225 g
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt divided, plus extra to season
    1 tsp
  • black pepper, ground to taste, plus extra to season
    1 pinch
  • cilantro, fresh
    30 g
    30 g parsley leaf, fresh
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • rice, white, type jasmine
    285 g
  • onion powder
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • asparagus trimmed
    340 g
    340 g broccoli floret, trimmed
  • salmon fillet, fresh, skinless wild caught Alaskan (3 cm/1¼ in. thick)
    450 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 679.6 mg
Protein 33.8 g
Kalorie 4143 kJ / 990.2 kcal
Tuk 66.3 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 33.9 g
Sacharidy 67.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...