Pavlova gourmande aux fruits rouges

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
12 parts

Suroviny

Le coulis de framboises
  • 200 g de framboises fraîches ou surgelées
  • 100 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron
La pavlova
  • 330 g de sucre en poudre
  • 250 g de blancs d'œufs (environ 8 blancs d'œufs), à température ambiante
  • 1 pincée de crème de tartare
    4 c. à café jus de citron
  • 1 c. à café de vinaigre blanc
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 40 g de maïzena
La crème à la framboise
  • 600 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 20 g de framboises fraîches
    20 g de framboises surgelées
  • 500 g de mélange de baies fraîches pour la finition

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 90.4 mg
Protein 4 g
Kalorie 1451 kJ / 345 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...