Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 20 gramů vody
- 20 - 40 gramů citrónové šťávy
- 175 - 350 gramů másla, na kousky
- 4 - 8 žloutků
- ½ - 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 380 g
- Nasycený tuk
- 203 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 939 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 Min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 Std.
Béarnská omáčka
20 Min
Holandská omáčka
15 Min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 godz. 20 min
Jarní závitky
30 min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Créme brulée
1 godz. 50 min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Guacamole s kaviárem
10 min