Eendenborst, Rode kool en Knolselder

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
2 portie

Suroviny

Gefermenteerde rode kool
  • rode kool
    300 g
  • zout
    10 g
  • rode wijn
    200 g
  • sherryazijn
    100 g
  • sumak
    1 snuifje
  • zwarte peperkorrels
    2
  • steranijs
    ¼ stuk
  • kruidnagel
    1
  • laurierblad, gedroogd
    1
Knolselderpuree
  • knolselder geschild, in blokjes gesneden
    260 g
  • melk
    130 g
  • slagroom (ong. 48% vet)
    130 g
  • zout
    5 g
Gebraden eendenborst
  • water
    3300 g
  • zout
    150 g
  • eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)
    2
Afronding
  • rode bietensap
    70 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud
    60 g
  • maïzena (zetmeel)
    10 g
  • water
    10 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 2 portie

Sodík 64751.4 mg
Protein 83.2 g
Kalorie 7678.2 kJ / 1835.1 kcal
Tuk 117.4 g
Vláknina 12.2 g
Nasycený tuk 68.1 g
Sacharidy 79.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...