Spaghetti aglio, olio e peperoncino

3.6 5 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 1 bouquet de persil frais (volitelně) feuilles lavées et séchées
  • 3 gousses d'ail
  • 1 piment rouge épicé (ou 2 petits)
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge
  • 620 g d'eau
  • 1 - 1 ½ c. à café de sel
  • 320 g de spaghetti (temps de cuisson 9-10 minutes)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 740.3 mg
Protein 10.8 g
Kalorie 1921.9 kJ / 459.4 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 61.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...