Pane con farina di piselli (senza glutine)

Pane con farina di piselli (senza glutine)

2.0 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 5min.
12 fette

Suroviny

  • 150 g di piselli secchi, spezzati consentiti da prontuario
  • 330 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina di grano saraceno consentita da prontuario
  • 200 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 g olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 5.1 g
Kalorie 623 kJ / 149 kcal
Tuk 1.3 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 31.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...