Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di foglie di ortica, lavate e asciugate
- 300 g di farina
- 10 g di burro
Condimento
- 1 cipollina
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1598 kJ / 382 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Testaroli di farro alle noci
45 Min