
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di foglie di ortica lavate e asciugate
- 300 g di farina
- 10 g di burro
Condimento
- 1 cipollina
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di basilico fresco le foglie lavate e asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 382 kcal / 1598 kJ
- Protein
- 13.7 g
- Tuk
- 7.5 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crespelle al riso farcite
2hod. 50min
Polenta
1hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Vinaigrette di peperoni
Žádné hodnocení
Tortelli di zucca mantovani
2hod. 30min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1hod. 20min
Ravioli al radicchio
1hod. 10min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1hod.
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Malfatti bergamaschi
40min
Pasta fresca integrale all'uovo
1hod. 40min