Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 4 fetta di pane ai cereali (80 g circa)
Crema
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100
g di latte intero
nebo 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 200 g di Taleggio cremoso a tocchetti (1-2 cm)
- 3 fogli di gelatina (6 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 150 g di pere Kaiser, sbucciate e a cubetti (1 cm)
- 20 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canapè di anguria con feta e noci
20 min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10 min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 godz. 50 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 menit
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1j 30 menit
Bignè con tre mousse
2j
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min