Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 4 fetta di pane ai cereali (80 g circa)
Crema
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100
g di latte intero
nebo 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 200 g di Taleggio cremoso a tocchetti (1-2 cm)
- 3 fogli di gelatina (6 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 150 g di pere Kaiser, sbucciate e a cubetti (1 cm)
- 20 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Mini fior di cheesecake
2h 15min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min