番茄肥牛豆腐煲

3.7 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜头
    1 瓣
  • 白洋葱 切块
    50 克
  • 10 克
  • 番茄 切小块
    300 克
  • 番茄沙司
    40 克
  • 150 克
  • 1 克
  • 生抽
    10 克
  • 肥牛片
    200 克
  • 豆腐 切2x2厘米块
    200 克
  • 切沫
    2 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1303.3 mg
Protein 60.1 g
Kalorie 2811.2 kJ / 671.9 kcal
Tuk 37.8 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 32.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...