Zařízení & příslušenství
番茄肥牛豆腐煲
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蒜头1 瓣
-
白洋葱 切块50 克
-
油10 克
-
番茄 切小块300 克
-
番茄沙司40 克
-
水150 克
-
盐1 克
-
生抽10 克
-
肥牛片200 克
-
豆腐 切2x2厘米块200 克
-
葱 切沫2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1303.3 mg
Protein
60.1 g
Kalorie
2811.2 kJ /
671.9 kcal
Tuk
37.8 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
32.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
魔法
33 recepty/-ů
Čína
Čína