Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek

3.0 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porsiyon

Suroviny

  • diş sarımsak ince dilimlenmiş (0.25 cm)
    1
  • kapya biber küp küp kesilmiş (3 cm)
    160 g
    160 g kaliforniya biberi, herhangi bir renk, küp küp kesilmiş (3 cm)
  • zeytinyağı
    20 g
  • kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş
    100 g
  • su
    500 g
  • doğranmış domates konservesi
    100 g
  • tatlı kırmızı toz biber (volitelně)
    1 tk
  • tuz
    2 tk
  • karabiber
    ½ tk
  • baldo pirinç (yıkanmamış hali 200 g), yıkanmış, süzdürülmüş
    200 g
  • somon fileto, derisiz, kılçıksız parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsiyon

Sodík 1255.6 mg
Protein 17.6 g
Kalorie 1579.6 kJ / 377.5 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 44.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...