Zařízení & příslušenství
贵州酸汤火锅汤料
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蒜头50 克
-
大葱20 克
-
姜 姜片10 克
-
菜籽油30 克
-
番茄 切小块250 克
-
红酸汤汁200 克
-
水800 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
30.7 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
809.4 kJ /
193.5 kcal
Tuk
15.4 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选2025
10 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
排骨炖酸菜
40min
卤煮火烧
2h 10min
酸菜鸭血炖豆腐
35min
羊肉片汤
40min
面疙瘩汤
30min
萝卜炖牛肉
2h 25min
东北乱炖
50min
炒肝
1h 35min
白菜豆腐汤
35min
牛肉饺子汤
Nessuna valutazione
火腿鸡豆花
Nessuna valutazione
番茄豆腐鳕鱼
Nessuna valutazione