Zařízení & příslušenství
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porties
Suroviny
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
861.9 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Tuk
7.7 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
61.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pizza met parmaham en walnoten
28hod.
Groentepannenkoekjes
20min.
Pad Thai
45min.
No-Bake-Tiramisu-Taart
Žádné hodnocení
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Žádné hodnocení
Vanille Yoghurt
Žádné hodnocení
Hummus
5min.
Chorizo Quiche
2hod. 30min.
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Žádné hodnocení
Japanse Ramen Noedelsoep
1hod. 40min.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min.