Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Roggenmischbrot (ca. 5 Scheiben), ohne Rinde, geviertelt
- 50 g Olivenöl
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 godz.
Budapest - Körözött
10 min
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10 min
Pikante Kräuterschnitten
50min
Dill-Croutons
30 min
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Rosmarin-Tabasco-Marinade
5 Min
Oliven in Tomatensauce
30 min
Bruschette mit Tomaten und Bohnen
20 min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 Min
Kräuter-Tomatensauce
20 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 Min