Zařízení & příslušenství
油面筋塞肉
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
猪肉肉糜250 克
-
盐1 小撮
-
料酒15 克
-
生抽25 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
葱 切葱花1 支
-
油面筋10 颗
-
水500 克
-
老抽15 克
-
白砂糖10 克
-
蚝油10 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
577.8 mg
Protein
12.9 g
Kalorie
882.9 kJ /
211 kcal
Tuk
14.6 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自制
48 recepty/-ů
Čína
Čína