油面筋塞肉

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 猪肉肉糜
    250 克
  • 1 小撮
  • 料酒
    15 克
  • 生抽
    25 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 切葱花
    1 支
  • 油面筋
    10 颗
  • 500 克
  • 老抽
    15 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 蚝油
    10 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 577.8 mg
Protein 12.9 g
Kalorie 882.9 kJ / 211 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 5.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...