
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Parmesan in Stücken
- 20 Champignons (Ø 5 cm)
- 1 Scheibe Toastbrot ohne Rinde, in Stücken
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Speckwürfel
- 40 g Tomatenmark
- 1 EL Kräuter der Provence TK, gehackt
- 40 g Weißwein
- 30 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 257 kcal / 1077 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto-Hähnchen
1hod.
Grillhähnchen-Salat
20min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min
Türkisches Gemüse
30min
Champignons mit Kräuter-Mascarpone
35min
Garnelensalat
25min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Tomaten-Burger
30min
Beschwipster Gockel
9hod.
Gefüllte Tomaten
1hod.
Lachs im Päckchen
40min
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40min