Bucatini a la amatriciana

3.8 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 40 g de queso pecorino en trozos de 2 cm
  • 1 chile rojo fresco (sin pedúnculo ni semillas), en trozos
  • 10 g de aceite de oliva
  • 150 g de papada de cerdo adobada en tiras de 2 cm (guanciale)
    150 g de panceta fresca de cerdo, en tiras de 2 cm
  • 300 g de tomate tamizado (passata)
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 360 g de pasta seca tipo bucatini

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1001 mg
Protein 21.1 g
Kalorie 2444 kJ / 584 kcal
Tuk 21.6 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 7.3 g
Sacharidy 75.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...