Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 150 g Toastbrot, in Stücken
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 400 g Frischkäse
- 2 Eier
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2500 g Putenbrust, ohne Haut, als große Roulade geschnitten
- 150 g Bacon, in Scheiben
-
1
EL Öl
nebo 1 EL Butterschmalz, geschmolzen, zum Bestreichen - 4 Zwiebeln, geviertelt
- 3 Tomaten, geviertelt
- 750 g Geflügelfond zum Begießen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1sa 30 dk
Kalbstafelspitz
50 min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2h 30min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1sa 30 dk
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Senfgulasch mit Porree
2sa
Hähnchen Jägerart
35 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50 min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min