Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Ajvar (Paprika-Auberginen-Zubereitung)
- 200 g Sahne
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Honig
- 1 Chilischote, klein
- 800 - 1000 g Spareribs, in Portionsgröße
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 944 kJ / 225 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min
Marinierte Schweinenackensteaks
2h 30 min
Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
50 min
Gegrillte Schweinespieße
7 Std. 10 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Gefüllte Koteletts
40 min
Spareribs vom Grill
6 godz. 45 min
Glasierte Spareribs
6 Std. 30 Min
Biermarinade zu Nackensteaks
4 Std. 20 Min
Chicken Drums mit Malzbier-Dip
1h 30min
Marinade für Spare Ribs
10min
Honig-Senf-Spareribs
4 Std. 20 Min