Zařízení & příslušenství
Spareribs mit Ajvar-Sauce
Příprava 5min.
Celkový 10hod.
8 Portionen
Suroviny
-
Ajvar (Paprika-Auberginen-Zubereitung)500 g
-
Sahne200 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Honig50 g
-
Chilischote klein1
-
Spareribs in Portionsgröße800 - 1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
11 g
Kalorie
944 kJ /
225 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feste feiern
109 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Krustenbraten mit Malzsauce
2hod. 40min.
Gefüllte Koteletts
40min.
Honig-Senf-Spareribs
4hod. 20min.
Marinierte Schweinenackensteaks
2hod. 30min.
Gefüllter Putenrollbraten
2hod. 10min.
Glasierte Spareribs
6hod. 30min.
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3hod. 15min.
Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
50min.
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2hod. 30min.
Knuspriger Schweinebauch
3hod.
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2hod.
Chicken Drums mit Malzbier-Dip
1hod. 30min.