Bierfleisch mit Tassenknödeln

Bierfleisch mit Tassenknödeln

4.2 124 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • glatte Petersilie abgezupft
    1 Bund
  • Roggenbrot mit Kümmel, vom Vortag, in Würfeln (2 cm)
    280 g
  • Zwiebeln halbiert
    250 g
  • Butter zum Einfetten
  • Eier (Kl. M)
    2
  • Milch
    150 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Weinstein-Backpulver
    1 gestr. TL
  • Knoblauchzehe
    1
  • Paprika edelsüß
    1 EL
  • Mehl
    2 EL
  • Tomatenmark
    1 EL
  • Gulasch
    800 g
  • dunkles Bier
    330 g
  • Rinderfond
    200 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 52 g
Kalorie 3090 kJ / 737 kcal
Tuk 36 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...