
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund glatte Petersilie abgezupft
- 280 g Roggenbrot mit Kümmel, vom Vortag, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Zwiebeln halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 EL Mehl
- 1 EL Tomatenmark
- 800 g Gulasch
- 330 g dunkles Bier
- 200 g Rinderfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 737 kcal / 3090 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Krustenbraten mit Malzsauce
2hod. 40min
Sauerbratenragout
49hod.
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2hod. 55min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1hod.
Knuspriger Schweinebauch
3hod.
Rindfleisch in Rotwein
2hod. 15min
Schweinefleisch süß-sauer
30min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26hod.
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1hod.
Schweinegeschnetzeltes mit Tomatenknödeln
1hod. 10min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1hod. 20min