Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 280 g Roggenbrot, mit Kümmel, vom Vortag, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 EL Mehl
- 1 EL Tomatenmark
- 800 g Gulasch
- 330 g dunkles Bier
- 200 g Rinderfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3090 kJ / 737 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20 min.
Sauerbratenragout
49 Std.
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1 godz.
Knuspriger Schweinebauch
3h
Räuberfleisch
1 Std. 15 Min
Pichelsteiner Eintopf
1 godz. 10 min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 godz. 55 min
Sauerbraten
72 godz.
Schaschlik mit Paprika und Reis
1 godz. 10 min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 godz.
Weißwurst aus dem Glas
1h 20 min.