Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Pfefferkörner, schwarz, weiß, grün, rot (gemischt)
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Toastbrot, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 800 g Kartoffeln, in Spalten
- 5 EL Öl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1000 g Schweinerücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Rosenkohl, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 15 g Senf, grob (1 EL)
- 1 TL Honig, flüssig
- 150 g Gemüsebrühe, flüssig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3622 kJ / 863 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 Std. 55 Min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2h 30min
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1h 10min
Schweinefilet mit Senfsauce
50min
Gefüllte Koteletts
40 min
Gefüllter Blumenkohl
1h 20min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2j
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1h 15min
Gefüllte Ente
3u. 15min