Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schweinefilet
- 600 g Schweinefilet (1 Stück)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Füllung und Fertigstellung
- 3 Scheiben Toastbrot, trocken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 EL Olivenöl
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 250 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1993 kJ / 476 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1h 10min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Cordon Bleu vom Grill
45 min
Schweinefilet Asia
1 Std. 15 Min
Schweinsmedaillons mit Bärlauchhaube
1h
Rinderfilet im Speckpäckchen
50min
Puten-Speck-Rouladen mit Kartoffeln und Zwiebel-Senf-Sauce
1h 25min
Hähnchenbrust mit Frischkäsefüllung
55min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1 Std. 15 Min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h