
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schweinefilet
- 600 g Schweinefilet (1 Stück)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Füllung und Fertigstellung
- 3 Scheiben Toastbrot trocken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Champignons halbiert oder geviertelt
- 200 g Gorgonzola in Stücken
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 EL Olivenöl
- 1 Zwiebel in Ringen
- 250 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 476 kcal / 1993 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2hod. 30min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1hod. 15min
Schweinefilet mit Senfsauce
50min
Schweinefilet im Zucchinimantel
1hod. 15min
Schweinefilet auf Paprikagemüse
55min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Puten-Speck-Rouladen mit Kartoffeln und Zwiebel-Senf-Sauce
1hod. 25min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1hod.
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1hod. 15min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50min