Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schweinefilet
- 600 g Schweinefilet (1 Stück)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Füllung und Fertigstellung
- 3 Scheiben Toastbrot, trocken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 EL Olivenöl
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 250 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1993 kJ / 476 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1h 15min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1sa
Puten-Speck-Rouladen mit Kartoffeln und Zwiebel-Senf-Sauce
1h 25 min
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1sa 10 dk
Schweinefilet mit Senfsauce
50 min
Hähnchenbrust mit Frischkäsefüllung
55min
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
40 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1sa 45 dk
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Cordon Bleu vom Grill
45 min
Schweinefilet Asia
1h 15min