Zařízení & příslušenství
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portie
Suroviny
-
water30 g
-
champignon, vers in vieren gesneden400 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar smaak
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
wortelen geschild, in stukken gesneden80 g
-
bleekselderij in stukken gesneden50 g
-
ui in 4 gesneden100 g
-
prei50 g
-
kippendijen, met vel maximaal 1000g6
-
verse tijm2 takjes
-
verse rozemarijn1 takje
-
zwarte peperkorrels6
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenbouillonpasta2 tl
-
zout1 snuifje
-
water maximale maatstreep niet overschrijden900 g
-
gemengd gehakt200 g
-
melk halfvol100 g
-
bloem70 g
-
roomboter50 g
-
peper¼ tl
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
438.9 mg
Protein
72.5 g
Kalorie
5114 kJ /
1222.3 kcal
Tuk
91.7 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
31.2 g
Sacharidy
26.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dit is Belgisch!
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Žádné hodnocení
Lactosevrije luikse wafels
Žádné hodnocení
Lams- en Quinoastoofpot
Žádné hodnocení
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min.
Vanille-ijs
12hod.
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Žádné hodnocení
Koninginnenhapje
55min.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1hod. 20min.
Balletjes in tomatensaus
1hod. 10min.
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min.
Stoofvlees
3hod. 10min.
Béchamelsaus
15min.