Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1250
g frische Lachsfilets
nebo 1250 g Lachsfilets, TK, aufgetaut - 40 g Zitronensaft
- 300 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 6 Knoblauchzehen
- 1000 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Weizenmehl
- 300 g Sahne
- 500 g Fischfond
- 400 g Weißwein
- ½ TL Muskat und etwas mehr zum Würzen
- 25 - 30 Lasagneplatten ohne Vorkochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2394 kJ / 572 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40 min
Lachs-Linguine
30 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Lachs-Cannelloni
50 min
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50 min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 min
Lachs-Spinat-Lasagne
1 Std. 20 Min
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35 min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 Std.
Lachs-Spinat-Cannelloni
1 Std. 15 Min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 Std. 20 Min
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1h 30min