Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 5 Eier
- 200 g Milch
- 100 g Mehl
- 1 TL Salz
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 900 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 1 gestr. TL weißer Pfeffer, gemahlen
-
200
g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
nebo 200 g Räucherlachs, in Stücken - 1 TL Zitronensaft
- 200 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3323 kJ / 794 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfannkuchen mit Chilifüllung
45 min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1h 30 min
Pfannkuchen-Spargel-Roulade
1 Std. 10 Min
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1h 20 min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1h
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1h
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 Std. 10 Min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 50 min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 Std. 10 Min