Salada de tomate com ventresca de atum

Salada de tomate com ventresca de atum

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 doses

Suroviny

  • cebola roxa cortada em fatias finas (1-2 mm)
    150 g
  • azeite
    120 g
  • mostarda à antiga (à l'ancienne)
    20 g
  • vinagre
    30 g
  • mel
    30 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • tomilho seco
    1 c. chá de
  • sal
    1 ¼ c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • tomate (coração-de-boi, kumato, etc) cortado em fatias finas (3 mm aprox.)
    800 g
  • ventresca de atum em conserva, escorrida
    240 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    125 g
  • manjericão só as folhas
    1 pé de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 755.4 mg
Protein 13.6 g
Kalorie 1339.3 kJ / 320.1 kcal
Tuk 24.6 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 12.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...