Zařízení & příslušenství
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 porties
Suroviny
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 porties
Sodík
4817.5 mg
Protein
26 g
Kalorie
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Tuk
34.4 g
Vláknina
13 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
137.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebration of Colours
7 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Hornazo
Keine Bewertungen
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min