Pasta met Rode Bietensaus en Feta

4.0 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 porties

Suroviny

  • olijfolie
    15 g
  • gele ui in partjes gesneden
    80 g
    80 g rode ui, in partjes gesneden
  • rode biet, gekookt in stukken gesneden
    150 g
  • gedroogde pepervlokken
    ½ tl
  • vers geperst citroensap
    25 g
  • gepelde walnoten
    25 g
  • zout
    2 tl
  • water
    1000 g
  • droge pasta type rigatoni (zie tip)
    150 g
  • feta kaas om te garneren
  • dille, vers om te garneren

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 porties

Sodík 4817.5 mg
Protein 26 g
Kalorie 3918.2 kJ / 936.5 kcal
Tuk 34.4 g
Vláknina 13 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sacharidy 137.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...