Bubur Lambuk Terengganu

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 50min.
6 portions

Suroviny

  • fish (sardine or mackerel)
    550 g
  • water
    1750 g
  • shallots
    80 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh ginger
    20 g
  • black pepper powder
    2 tsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • kerisik (toasted coconut paste)
    ½ tbsp
  • budu (anchovy fish sauce) (volitelně)
    1 tbsp
  • rice rinsed
    150 g
  • coconut milk
    160 g
  • wild betel leaves (daun kadok)
    20 g
  • wild ferns (pucuk paku)
    20 g
  • cekur leaves
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 453.7 mg
Protein 21.4 g
Kalorie 1044.7 kJ / 249.7 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 25.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...