Zařízení & příslušenství
Bubur Lambuk Terengganu
Příprava 5min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
-
fish (sardine or mackerel)550 g
-
water1750 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger20 g
-
black pepper powder2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
kerisik (toasted coconut paste)½ tbsp
-
budu (anchovy fish sauce) (volitelně)1 tbsp
-
rice rinsed150 g
-
coconut milk160 g
-
wild betel leaves (daun kadok)20 g
-
wild ferns (pucuk paku)20 g
-
cekur leaves20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
453.7 mg
Protein
21.4 g
Kalorie
1044.7 kJ /
249.7 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
25.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
We can Work Magic out of Simple Things
37 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sambal Tumis
1hod. 10min.
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min.
Crème caramels
7hod. 45min.
Kek Batik Indulgence
24hod. 45min.
Sichuan Chili Oil
50min.
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50min.
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2hod. 40min.
Daging Merah
35min.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min.
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min.
Cempedak Cake
1hod. 30min.