Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

4.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 60 g parmesan en morceaux (3 cm)
  • 30 g Pecorino Romano (volitelně) en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'oignon
  • 15 g d'huile d'olive vierge extra
  • 150 g de guanciale en bandes (1 cm)
    150 g de pancetta, en bandes (1 cm)
  • 350 gramme de pâte sèche, type spaghetti
  • 1 œuf de gros calibre
  • 4 - 5 de jaune d'œuf grande
  • ½ c. à thé de sel
  • 2 pincées de poivre noir moulu frais et grossier

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 30.7 g
Kalorie 2540 kJ / 607 kcal
Tuk 27.5 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 63.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...