Pain sans gluten au sarrasin, au riz complet et au lin

Pain sans gluten au sarrasin, au riz complet et au lin

4.6 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
8 parts

Suroviny

  • 4 c. à soupe de graines de lin dorées
  • 20 g de psyllium blond
  • 200 g de farine de sarrasin
  • 100 g de farine de riz complet
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 400 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 2 c. à soupe d'huile neutre
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 20 g de mélange de graines

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 456 mg
Protein 5.5 g
Kalorie 861.7 kJ / 206 kcal
Tuk 8.1 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 30.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...