Grüne Mini-Shakshukas

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
8 Portionen

Suroviny

  • Öl
    20 g
    20 g Olivenöl
  • Porree nur der weiße Teil, in Scheiben (1 cm)
    170 g
  • Blattspinat, frisch
    40 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken (1 cm)
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    10 g
  • Koriander, gemahlen
    ½ TL
  • Fenchelsamen
    ½ TL
  • Salz
    ¼ - ¾ TL
  • Eier
    8
  • Erbsen, TK
    4 EL
  • Sumak (volitelně) zum Bestreuen
  • Wasser
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 168.6 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 531.2 kJ / 127 kcal
Tuk 8.3 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 4.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...