Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Kartoffeln (siehe Tipp)
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Bedecken
- 1 EL Weißweinessig
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Meersalz zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2273 kJ / 543 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 776 mg
Alternativní recepty
Kartoffelgratin
1h 10min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20min
Ratatouille-Galette
1h 30 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15min
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Apfeltarte
1u.
Möhrensalat
10min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Vegetarische Pizza
1u. 45min
Zwiebel-Flammkuchen
1u.
Coleslaw
10min