Rösti vallese con composta di pere

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 800 g di patate, a pasta gialla densa tagliate a metà o in quarti
  • 3 cucchiai di burro chiarificato
  • 1 ½ cucchiaini di sale
  • 200 g di acqua
  • 750 g di pere sbucciate e private dal torsolo e semi, tagliate a dadini
  • 2 pizzichi di zafferano in polvere
  • 20 g di succo di limone
  • 15 g di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di formaggio raclette (4 fette)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Sodík 1153.3 mg
Protein 25.1 g
Kalorie 2998.1 kJ / 716.6 kcal
Tuk 37.1 g
Vláknina 11.7 g
Nasycený tuk 21.5 g
Sacharidy 75.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...