Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 39.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2小时
Pizza mele e brie
1 godz. 50 min
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Torcetti al burro veloci
1h
Gnocco fritto modenese
35min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Gnocco fritto
1h 5min
Panissa
45 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 phút