Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 39.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con la crescenza
1 godz. 45 min
Pasta brisée
10 min
Pandolce genovese
1h 30 min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Stroscia di Pietrabruna
50min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Panissa
45 min