Costillar de ternera con glaseado de miel y romero

3.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
8 raciones

Suroviny

Glaseado de miel y romero
  • 10 - 12 ramitas de romero fresco
  • 5 ramitas de tomillo fresco
  • 1 cucharada de mostaza
  • 40 g de mantequilla
  • 140 g de miel
Costillar de ternera
  • 3000 - 3500 g de lomo alto de buey en una pieza (ver sugerencia)
  • 1 cucharada de sal gorda
  • 1 cucharadita de pimienta molida
  • romero fresco

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 344.7 mg
Protein 88.1 g
Kalorie 2610 kJ / 624 kcal
Tuk 23.9 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sacharidy 15.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...