Zařízení & příslušenství
鸡蛋虾仁蒸豆腐
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
水800 克
-
盐5 克
-
鸡蛋 (63-73克)3 颗
-
豆腐 切片150 克
-
虾仁80 克
-
生抽适量
-
葱 葱花适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
693.4 mg
Protein
21.5 g
Kalorie
944.5 kJ /
226 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
4.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常豆腐料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína