Cider-Kipstoofpot

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porties

Suroviny

  • olijfolie
    20 g
  • knoflookteentjes
    2
  • ui in partjes gesneden
    200 g
  • rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken
    150 g
  • cider
    300 g
  • brandy
    200 g
  • water
    100 g
  • kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porties

Sodík 1126 mg
Protein 287.6 g
Kalorie 17520.2 kJ / 4187.4 kcal
Tuk 250.5 g
Vláknina 7.1 g
Nasycený tuk 68.2 g
Sacharidy 64.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...