Zařízení & příslušenství
Cider-Kipstoofpot
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porties
Suroviny
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porties
Sodík
1126 mg
Protein
287.6 g
Kalorie
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Tuk
250.5 g
Vláknina
7.1 g
Nasycený tuk
68.2 g
Sacharidy
64.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sloppy Gold Rush Burgers
Žádné hodnocení
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Žádné hodnocení
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Žádné hodnocení
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Žádné hodnocení
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Parmezaan op plantaardige basis
5min.
Gekruide lamstaart
40min.
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3hod. 50min.
Lams- en Quinoastoofpot
Žádné hodnocení
Mediterraans Rozemarijnbrood
1hod. 55min.
Volkorenbrood
Žádné hodnocení
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1hod. 30min.