Shrimp, Tofu & Egg Casserole

1.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • prawn, raw, peeled
    150 g
  • sugar
    ¼ tsp
  • rice wine
    1 tsp
  • sesame oil
    ¼ tsp
  • spring onions
    2 stalks
  • garlic clove
    1
  • cooking oil
    15 g
  • chicken stock
    200 g
  • salt
    ¼ tsp
  • tofu Japanese-type, cut in cubes
    300 g
  • tapioca starch
    1 tsp
  • water
    2 tbsp
  • eggs
    3
  • ground white pepper
    1 pinch
  • sesame oil

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 304.2 mg
Protein 19.1 g
Kalorie 798.9 kJ / 190.9 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...