Zařízení & příslušenství
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
304.2 mg
Protein
19.1 g
Kalorie
798.9 kJ /
190.9 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Open Cooking
32 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and Sour Pork Ribs
40min.
Braised Dongpo Pork
Žádné hodnocení
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min.
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Žádné hodnocení
Oil Free Braised Chicken Wings
50min.
Sweet and Sour Pork Ribs
40min.
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min.
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1hod.
Steamed Chicken Essence
1hod. 10min.
Green Papaya Fish Soup
2hod. 15min.
Mini Shrimp Omelettes
35min.
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min.