Zařízení & příslušenství
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
304.2 mg
Protein
19.1 g
Kalorie
798.9 kJ /
190.9 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Open Cooking
32 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min.
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Žádné hodnocení
Soy Braised Whole Chicken
Žádné hodnocení
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min.
Oil Free Braised Chicken Wings
50min.
Lemon Ginger Sour
15min.
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1hod. 20min.
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Žádné hodnocení
Empanada pastry
45min.
Stir-fry Baby Bak Choy
10min.
Sliced Fish Tofu Soup
2hod. 10min.